Om os

UNIKA Service er stiftet i 2018. Vi er et mindre servicefirma, der virkelig går op i at give kunderne en helt unik oplevelse baseret på god kvalitet på grund af servicemindede, effektive og erfarne medarbejdere.

Om stifteren, Karim Siddique:

Jeg er født og opvokset i Bangladesh og kom til Danmark som studerende på en højskole, hvor jeg mødte en dansk pige og derfor besluttede at blive i Danmark. I dag er jeg gift med hende og har to små piger.
Jeg har arbejdet mig op fra bunden, hvor jeg startede som opvasker og rengøringsassistent. Jeg tog grundforløbet på Hotel-og Restaurantskolen og arbejdede derefter som køkkenassistent og kokkemedhjælper en del år. I de seneste år havde jeg det praktiske ledelsesansvar for opvasker- og køkkenassistentgruppen i det cateringfirma, hvor jeg længe var ansat. Jeg har desuden arbejdet som chauffør med udbringning og levering af mad i cateringbranchen.
I 2018 var jeg klar til at stå på egne ben med eget firma indenfor den branche, jeg har efterhånden kender rigtig godt. Mine medarbejdere er glade for at være ansat, for de kan mærke, at jeg ved, hvad arbejdet indebærer.
I 2019 blev internetportalen UNIKA lanceret med en unik mulighed for både medarbejdere og kunder.